SafeLine sikrer fremtiden

Det familieejede firma J2L Holding AB har købt 75 % af SafeLine Sweden AB. Kombinationen af Lars Gustafsson og J2L Holding AB som aktionærer skaber en stærk ejerskabsstruktur, som vil udvikle det internationale samarbejde med vores kunder og partnere yderligere, så vi kan fortsætte med at vokse på vækstmarkederne i Europa.

J2L er et familieejet firma med en årlig omsætning på cirka 850 MSEK og 230 medarbejdere. Johan og Louise Lindh grundlagde firmaet med det mål at opbygge en industrikoncern, der udvikler virksomheder på langt sigt. SafeLine Group er meget begejstret for nu at være en del af J2L. Lars Gustafsson vil fortsætte som R&D Manager og medejer af SafeLine.

– Det er yderst tilfredsstillende fuldt at kunne begynde vores rejse for at udvikle SafeLines stærke markedspositioner yderligere og udnytte vores førende ekspertise og kvalitet. I samarbejde med J2L vil vi gøre vores bedste for at være den mest interessante partner for vores kunder og samarbejdspartnere på markedet. Den ekspertise som findes i J2L komplementerer vores eksisterende forretning på den bedst mulige måde, siger Gustafsson.

Årsagen til købet er, at SafeLine søgte en stærk finansiel samarbejdspartner til at fortsætte væksten i Europa. Med større ressourcer kan SafeLine investere mere omfattende i det europæiske marked i de kommende år.

– Verksamheten behöver utvecklas och växa i Europa i snabbare takt än idag – vilket kan vara svårt att åstadkomma på egen hand. Med J2L som huvudägare blir förutsättningarna att utveckla såväl verksamheten som tjänsterna bättre, fortsätter Gustafsson.

J2L fokuserer på stabile, rentable virksomheder med en afprøvet forretningsmodel i industri og handel, hvilket passer perfekt på SafeLine Group, i henhold til Johan Lindh, der er CEO for J2L Holding AB.



– Fokus vil fortsat være på produktudvikling, nye markeder og bibeholdelse af kvalitet, parallelt med at vi styrker vores salgsorganisation i Europa. Vi vil fokusere på at forbedre koncernens tjenester som en førende samarbejdspartner i elevatorbranchen. Vi er yderst begejstrede for købet, som vi håber vil føre til succes for begge parter, siger Johan Lindh. 

Share: