Ute nu: stöd för LEO 7 i LYNX-appen

Appstöd för våningsvisaren LEO 7, skärmdumpsfunktion för teknisk support och en rad förbättringar inom användarupplevelse – här är senaste nytt i senaste 2.6.0-uppdateringen av LYNX-appen


En uppdatering av SafeLine LYNX-appen för IOS- och Android-enheter finns nu tillgänglig för nedladdning från både Apple App Store och Google Play. Nedan finner du utvalda detaljer från uppdateringen.


Höjdpunkter i 2.6.0 för IOS och Android:


  • Stöd för SafeLine LEO 7
    Äntligen här! Det absolut enklaste sättet att skräddarsy grafiskt utseende, text och våningsinformation för LEO-displayerna – nu även för sju-tumsvarianten av LCD-våningsvisarna. 


  • Skärmdumpsfunktion för teknisk support
    Har något gått snett? Fånga det enkelt på skärmen med nya skärmdumpsfunktionen. Tryck på skärmikonen i det övre högra hörnet av skärmen, skriv ihop en kort beskirvning av problemet och skicka snabbt iväg det till SafeLines tekniska support. 

  • Indikation på typ av ingång
    Se enkelt vilken typ av ingång som används (NO eller NC) inom parentes bredvid ingång 1 och 2 i Diagnostik-läget.


  • Konfigurationsfavoriter
    En ny funktion som låter dig bokmärka konfigurationer som används ofta genom att trycka på stjärnikonen. Den samlade vyn av favoriter nås sedan genom konfigurationsfavoriter på produktens hemsida i appen.


  • Alfabetisk ordning
    Alla SafeLine-enheter som dyker upp i skanningsvyn grupperas nu enligt enhetsnamn för snabb och enkel tillgänglighet.

 

Share: