3 saker ni ville veta om SafeLine LYNX

Frågor och svar från vårt SafeLine LYNX-webinarium, besvarade av Stuart Garcia från SafeLine UK och Nico Machiels från SafeLine Europe

  • Enkel konfiguration av enheter
  • Spara konfigurationer till molnet för senare nedladdning
  • Granska/redigera parametrar enkelt genom ett menyträdsystem
  • Stöd för alla funktioner + framtida uppdateringarSafeLine LYNX-appen är det enklaste och mest tidseffektiva sättet att konfigurera SafeLines enheter på. Nyligen höll SafeLine ett webinarium om appen och nedanför kan du hitta frågorna som ställdes under webinariet, besvarade av Stuart Garcia från SafeLine UK och Nico Machiels från SafeLine Europe.


F: Vilken info kan jag få i LYNX-appen om jag kopplar en SL6 med CAN-kretskort till en THOR-enhet?


– SL6 CANopen finns det inte stöd för i LYNX-appen då den använder ett annat protokoll. Verktygen är likadana dock, med den skillnaden att du använder CANopen Toolbox på datorn istället. Däremot kan vårt styrsystem för CANopen – THOR – kopplas till vår molntjänst SafeLine ORION. Detta låter dig se dina kopplade SL6 CAN-enheter där. Informationen som visas där är dock begränsad för tillfället, men kommer i framtiden att implementeras helt.Q: Kan firmware till VoLTE fjärruppdateras?


– Nej. Just nu kan ingen firmware uppdateras på distans. Men i och med nästa uppdatering av LYNX-appen till Android behöver du inte ta med en dator för att uppgradera firmware. Då uppdateras firmware enklast genom en OTG-adapter som du kopplar till din vanliga smartphone för snabb och smidig uppdatering av firmware.

 


Q: Vilka enheter kan konfigureras med SafeLine LYNX?


Alla SafeLines hisstelefoner kan konfigureras med LYNX. Vissa enheter, så som SL6+ och MX3+, kommer med en inbyggd Bluetooth-funktionalitet så att du direkt kan konfigurera trådlöst. Med äldre SafeLine-enheter behöver du vår SafeLine CONNECTable som du enkelt kopplar till enhetens serieport. Du kan se hela webinariet genom att klicka här. Registrera dig till vårt nyhetsbrev eller följ SafeLine Group på LinkedIn för att få information om framtida webinarium.

Share: