10 saker du kan förvänta dig av din livslånga SafeLine-support 🚀

Ja, det är sant! När du påbörjar resan mot framtidens hissäkerhet med oss får du livslång kostnadsfri teknisk support på köpet. Oavsett hur många gånger du ringer oss kommer vi aldrig att ta betalt för någon av vår support – den ingår med produkten. Så säkra är vi på att tillhandahålla en tekniskt överlägsen och pålitlig produkt.Nedan har vi listat tio saker du kan förvänta dig när du blir en SafeLine-kund och får livslång teknisk support på köpet.   1. Du får prata med en riktig person


Inga irriterande telefonsvarare, bara helt vanliga människor. För oss är det viktigt att ge den bästa möjliga supportupplevelsen, därför jobbar inte vi med chattbotar eller döljer vårt telefonnummer djupt nere i någon mörk vrå på vår hemsida. När du ringer oss får du prata med en av våra medarbetare här på kontoret i Sverige – en expert på SafeLine.

 


2. Våra experter är alltid redo att ta ditt samtal


Vi finns tillgängliga för dina samtal alla vardagar och ser till att din fråga (och med största sannolikhet även följdfrågor) får svar så snabbt som möjligt.

 


3. … eller svara på din e-post


Om du föredrar eller inte kan prata i telefon kan du självklart alltid mejla oss om vad du behöver hjälp med.

 


4. Vi är lokala – vi kan tugget


Utöver att alltid erbjuda teknisk support på de lokala språken där våra kontor finns runt om i Europa (engelska, tyska, franska, svenska, danska, norska och holländska) har vi även det tekniska kunnandet som krävs för den lokala marknaden. Vi kan de olika lokala verksamheterna och vi kan marknadens historia.

 

 

5. Vi kan hissbranschen


Alla våra tekniska supportteam är tekniska SafeLine-experter som kan alla våra produkter utan och innan. Det betyder också att vi kan din vardag. Vi vet hur ett apparatskåp vanligtvis ser ut, vilka anslutningar som borde användas, skruvplintar, etcetera – det är bara att fråga.

 


6. Inget problem är för stort (eller för litet) för oss att hantera

 

När du behöver oss finns vi där för dig. Vi kan inte lova dig att vi kommer att svara på ditt samtal på en gång (vi kanske helt enkelt är upptagna med en annan kund) men vi kan lova dig att när vi väl svarar är inget ärende eller fråga för stor eller för liten för oss att hantera. Vi garanterar att göra vårt bästa för att lösa ditt ärende, samt följa upp för att se till att det löser sig.

 


7. Kvalitetskontroll


Med hela vår produktion på plats här i Sverige känner vi till varje steg en produkt tar på vägen mot marknaden och kan därför behålla full kontroll över vår kvalitet. Om det mot förmodan skulle upptäckas ett problem med någon av våra produkter finns våra produktexperter på plats för att stötta varandra i att hitta lösningen på problemet.

 


8. Vi är med dig på upp- och nedgångarna

 

När vi säger livslång support menar vi precis det. Vi har funnits i mer än 25 år och vi kommer inte försvinna i första taget. Vi är en beprövad stabil verksamhet med lång erfarenhet och det kommer vi fortsätta att vara – även under tuffare tider.

 


9. Du får vara med och påverka våra produkter


Vi värdesätter alltid våra befintliga kunders åsikter högt. Vår tekniska support är alltid på jakt efter din feedback som de i sin tur ger till vår utvecklings- och försäljningsavdelning så att vi kan göra en så bra produkt som möjligt.

 

 

10. Kostnadsfri utbildning


De flesta vet inte om detta, men när du blir en SafeLine-kund (eller innan du blir det) erbjuder vi gratis utbildning av våra produkter för att se till att du får ut det mesta av din investering i SafeLine-kvalitet. Och det är helt på dina villkor. Har du bara en halvtimme över? Vill du att vi ska komma till dig? Ring oss så löser vi det tillsammans. Det ingår trots allt i din kostnadsfria, livslånga gratis SafeLine-support.
 

Share: