Stolt samarbetspartner inom hissäkerhet

Våra historiska framgångar visar en sak: vi framtidssäkrar säkerheten i ditt hissystem

SafeLine är ett svenskt företag som tillverkar säkerhetstillbehör för hissar. Vi har över 250 000 installerade hisstelefoner vilket gör oss till den största oberoende tillverkaren specialiserad på säkerhetsprodukter för hissar i Europa. 

Vårt koncept är enkelt: vi tillverkar högkvalitativa produkter som är enkla att installera och enkla att konfigurera. Våra produkter är skräddarsydda för hissbranschen och tillverkas och utvecklas i vår fabrik strax utanför Stockholm. Många andra företag, ofta hemmahörandes i andra elektroniska branscher, försöker sälja modifierade produkter till dig som bara nätt och jämnt uppfyller kraven på säkerhet. SafeLine fokuserar enbart på hissindustrin, med överlägsna produkter som resultat. Med över 20 års erfarenhet i branschen och nästan 100 medarbetare som representerar oss i över 25 länder, har vi ett långsiktigt perspektiv som innebär fortsatt stöd för dig och alla andra kunder. Vi känner oss stolta över att kalla oss din samarbetspartner i hissäkerhet.Vår historia


SafeLine grundades som ett enmansföretag och drevs av en mans ambition att förändra hissbranschen. 1995 började Lars Gustafsson producera hissprodukter i sin källare i Tyresö utanför Stockholm, med fokus på hissinstallatören med mottot: ”av hissfolk, för hissfolk”. Verksamheten växte snabbt upp ur källaren, något som bevisade den höga efterfrågan på installationsvänliga och högkvalitativa produkter. 20 år senare spelar Lars fortfarande en stor roll i utvecklingen av SafeLines produkter och dess fortsatta framgång. 

Vad kan vi erbjuda dig? Klicka här för att se våra produkter.