For distributører

20 års vellykket samarbeid med distributører

Giv dine kunder fordelene ved en markedsledende producent

SafeLine tilbyder dig markedslederens innovative styrker. En stabil strøm af nye og forbedrede produkter til at drive din forretning fremad og støtte den salgsindsats du lægger i dit marked.

Langvarige partnerskaber

Langvarige partnerskaber er baseret på en gensidig forståelse for hvordan samarbejdet skal foregå. SafeLine har haft partnerskaber med svenske distributører siden 1997 og internationalt siden 2008. Vi har lang erfaring i at samarbejde med distributører – og med lang erfaring følger et stort ansvar. Vores partnerskaber betyder noget for os og det er vigtigt for os altid at leverer det vi lover.

Dedikert salgsstøtte

Vi tilbyr god salgsstøtte for alle våre kunder, noe som betyr at vi er tilgjengelige for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha. Vil du være der for kundene dine på samme måte? Ring oss for en prat.

20 års vellykket samarbeid med distributører

Lange partnerskap er basert på en gjensidig forståelse av hvordan samarbeidet skal gjennomføres. SafeLine har vært langsiktige partnere med svenske distributører siden 1997 og internasjonalt siden 2008. Vi har lang erfaring med å samarbeide med distributører - og med stor erfaring er det et stort ansvar. Våre partnerskap er viktig for oss, og det er viktig for oss å levere det vi har lovet.

Kontakt oss