SafeLine Nordic – nu på en social plattform nära dig

Närkontakt av tredje graden – följ vardagen för våra tre nordiska kontor på Instagram, Facebook och LinkedIn

 

Nu kan du följa arbetet mot framtidens hissäkerhet för våra nordiska kontor i det nystartade kontot @SafeLineNordicHär får du en närmare inblick i våra säljares vardagliga möten med kunder, innovativa produktlösningar och spännande installationer runt om i hela Norden. Här är de tre nordiska profilerna bakom kontot:Fredrik Karlsson (Stockholm): 
Mannen som är på ständigt resande fot genom Sverige, men ändå alltid tycks vara på plats på SafeLines huvudkontor för att ha ett finger med i spelet. Är det inte utbildningar Fredrik håller i så är det kundmöten från Ystad till Haparanda. På fritiden njuter gärna Fredrik av resor och ett riktigt bra vin.


Lars Ove Aurdal (Asker):
 
Med sin bas i Asker, just utanför Oslo, styr han arbetet för att säkra framtidens hissäkerhet i hela Norge, med fokus på moderniseringar och 4G-lösningar. När han inte är ute på kundmöten gillar Lars Ove att gå på tur och spendera tid med familjen.


Claus Helman Honner (Köpenhamn): 
Claus arbetar stenhårt för att få sina kunder nöjda och aldrig kompromissar om kvalitet. I över tio år har han arbetat för att förenkla och modernisera den danska marknaden för hissäkerhet. På fritiden står alltid långa promenader med hunden eller en god whisky högt på dagordningen.
Följ SafeLine Nordic på Facebook


Följ SafeLine Nordic på Instagram

Följ SafeLine Nordic på LinkedIn


Share: